Sobre mi

reginaballarin-e1503659930552.jpgEm dic Regina, sóc mare, pedagoga sistèmica, mestra i coach.

Fa més de 10 anys que acompanyo infants i famílies en els seus processos de creixement; inicialment a través de l’assessorament en l’àmbit escolar i uns anys més tard em vaig especialitzar en l’acompanyament familiar i de creixement personal.

Sento fascinació per l’ésser humà i per les relacions que creem. La nostra naturalesa mamífera ens empeny a estar en comunitat, en família, en societat. Aquesta xarxa de relacions plena de matisos, que esdevé complexa i preciosa alhora, ens ofereix la possibilitat d’evolucionar, d’explorar i sobretot, d’oferir la millor versió de nosaltres mateixos en les diferents àrees de la Vida, transitant els cicles i el moviment natural de l’existència.

Acompanyar els nostres fills i filles és una experiència única. Una oportunitat per a viure la vida des de la mirada pura d’un infant que està descobrint el món per primera vegada. És un regal REviure la Vida amb ulls Amorosos, una vivència plena, tan rica com complexa, en constant canvi, aprenent cada dia i experimentant un batut d’emocions i sensacions moltes vegades desordenades, fent recerca de respostes, de solucions. No tenim perquè viure soles ni sols aquesta vivència, és esplèndida!, però a vegades pot resultar feixuga si les circumstàncies no ens acompanyen, si ens sentim soles o aïllades.

La maternitat ha esdevingut un procés transformador des del moment en que vaig saber que estava embarassada, inclòs abans, un camí iniciat quan vàrem sentir al Cor el desig de ser pares i ho vàrem compartir en veu alta. El moment catàrtic va arribar amb el part i la bellesa de la nova Vida entre els braços, acompanyant-la amb Amor, descobrint per primera vegada un Amor tan gran que cap paraula pot descriure’n la immensa bellesa.

Amb aquesta explosió va arribar la il·lusió, també van arribar els dubtes, els interrogants. Després de gaudir un temps al niu, descobrint-nos, coneixent-nos i recuperant-nos vam sentir el fervent desig i necessitat d’estar amb altres mares i pares, amb altres famílies per fer tribu, per acompanyar-nos en la incertesa, en el descobriment, en l’alegria de compartir; crear aquesta xarxa ha estat un regal per a tots, un tresor compartir la criança en comunitat.

La meva vivència com a mare i la vocació d’acompanyar a famílies són els ingredients d’aquest projecte, d’aquesta proposta formada per diferents àrees que aniré oferint al llarg de les properes publicacions.

Aquí comença un projecte que he creat amb el desig de col·laborar en crear un món on l’Amor i el Respecte siguin les bases de les relacions, on els nens i nenes visquin una infància valuosa en sí mateixa,on puguin ser ells mateixos, desplegant els seus talents i esdevinguin un adults capaços de posar-los al servei del bé comú.

Regina